Flyttevask Asker

Trygghet, Perfeksjon og en god pris.

Vår flyttevask

Kjære kunder i Asker, vi ønsker at du skal kunne fokusere på å pakke ned alt i hjemmet, og ta en kaffe på kafe, så tar vi hånd om selve flyttingen. Etter det gjør vi oss klare for en grundig flyttevasken av boligen din. Etter at vi er ferdige med flyttevasken møtes vi på boligen slik at du kan sjekke at alt er grundig utført. Hvis det skulle være noe som du ikke er helt tilfreds med, kommer vi å rydder opp i det uten å stille et eneste spørsmål. Det er det vi kaller for den magiske fornøydgarantien som er inkludert i vårpakken vår!

Prisliste flyttevask

  • Størrelse: 0-49 kvm Pris: 2600,-
  • Størrelse: 50-59 kvm Pris: 2800,-
  • Størrelse: 60- 69 kvm Pris: 3000,-
  • Størrelse: 70-79 kvm Pris: 3400,-
  • Størrelse: 80–89 kvm Pris: 3800,-
  • Størrelse: 90–99 kvm Pris: 4000,-
  • Størrelse: Over 100 Kvm Pris: Ta kontakt for befaring.

Fornøydgaranti

Med vår fornøydgaranti er det veldig vanskelig å bli misfornøyd. Du tenker kanskje «Hva menes med fornøydgaranti?». Det betyr at vi ikke er ferdig med utvasken før kunden er helt fornøyde med boligen, det samme gjelder for de nye leietakerne. Asker kommune har rundt 60 tusen innbygger, og mange som bor i Asker er fornøyde kunder hos oss på Renport.

Når noen skal flytte i eller fra Asker står vi gjerne til tjeneste med flyttehjelp og flyttevask. Å gjennomføre flyttevasken krever mye tid og energi, og det er grunnen til at mange velger å bruke oss som renholdsfirma. De vet også at de kommer til å bli fornøyde!

De fleste av kundene våre holder til i Oslo, men den siste tiden har vi fått flere oppdrag utenfor Oslo. Vi er veldig stolte og takknemlige for at kundene våre har anbefalt oss videre til nære og kjære. Med dette sagt vil vi bare si at vi alltid gjør vårt beste for åt våre kunder skal bli fornøyde, for hardt arbeid lønner seg alltid.

Garanti er alltid inkludert i flyttevasken. Dette sikrer deg en godt utført utvask.

Renport har en meget god pris for flyttevask i Oslo. Hvis du finner en billigere pris så matcher vi den.​

Vi står klare for å hjelpe deg med flyttevasken!