Flyttevask Bærum

Trygghet, Perfeksjon og en god pris.

Vår flyttevask

Når våre kunder bestiller flyttevask i Bærum vet de at de kommer til å få en grundig vask av bostedet sitt. Vi har mange fornøyde kunder i Bærum Kommune. Det som er spesielt med oss er at vi har noe som vi kaller fornøydgaranti. Vi har en fornøyd garanti fordi vi ønsker at den nye leietakeren skal være like fornøyd som deg etter flyttevasken vår.

Prisliste flyttevask

  • Størrelse: 0-49 kvm Pris: 2600,-
  • Størrelse: 50-59 kvm Pris: 2800,-
  • Størrelse: 60- 69 kvm Pris: 3000,-
  • Størrelse: 70-79 kvm Pris: 3400,-
  • Størrelse: 80–89 kvm Pris: 3800,-
  • Størrelse: 90–99 kvm Pris: 4000,-
  • Størrelse: Over 100 Kvm Pris: Ta kontakt for befaring.

Vår lidendskap

Vi synes at det ikke er bare kundene våre som skal være fornøyde etter en eller flere av våre renholdstjenester, fordi det er minst like viktig for oss at den nye leietakeren skal føle seg velkommen i sitt nye hjem. Vi er som oftest to stykker som kommer for å utføre utvask for våre kunder, dette er for å jobbe mer effektivt og kunne hjelpe hverandre.

Vi hos Renport er et stolt renholdningsbyrå, som utfører tjenester med et smil. Vi tar oppdrag for både privatpersoner og bedrifter.

Ta kontakt på telefon eller mail for en hyggelig prat og få en gratis befaring! Det er alltid hyggelig når telefonen eller mailboksen plinger, hvis du lurer på noe så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss! ​

Når dere allerede er i gang med å kjøpe vår flyttevasktjeneste, kan det også være lurt å se på flyttehjelp tjenesten vi tilbyr. Kundene våre er svært fornøyde med våre renholdningstjenester. Det som har utmerket seg er at kundene som velger å kjøpe både flyttevask og flyttehjelp på en skala på en til fem gir flest karakterer fem, der fem er det høyeste. Hvis man ser på markedet for renholdstjenester, ser man at vi er konkurransedyktige på pris. Vi er rimelige på pris, men har en høy kvalitet. Det er slik kundene husker oss!

Garanti er alltid inkludert i flyttevasken. Dette sikrer deg en godt utført utvask.

Renport har en meget god pris for flyttevask i Oslo. Hvis du finner en billigere pris så matcher vi den.​

Vi står klare for å hjelpe deg med flyttevasken!