Flyttevask Lillestrøm

Trygghet, Perfeksjon og en god pris.

Vår flyttevask

Vi er et renholdningsbyrå som tilbyr flyttevask og flyttehjelp til en rimelig pris i Lillestrøm. Det er ikke bare en billig pris som spiller in når man skal velge en tjeneste, kvalitet veier også tungt når beslutningen skal tas.

Vi kan med stolthet si at vi har begge deler. Å kjøpe våre tjenester skal ikke koste skjorta, derfor har vi de laveste prisene ute i markedet, flyttevask er billig hos oss.

Prisliste flyttevask

  • ​Størrelse: 0-49 kvm Pris: 2600,-
  • Størrelse: 50-59 kvm Pris: 2800,-
  • Størrelse: 60- 69 kvm Pris: 3000,-
  • Størrelse: 70-79 kvm Pris: 3400,-
  • Størrelse: 80–89 kvm Pris: 3800,-
  • Størrelse: 90–99 kvm Pris: 4000,-
  • Størrelse: Over 100 Kvm Pris: Ta kontakt for befaring.

Fornøydgaranti

Hos oss får alle kundene våre noe vi kaller for 100 % fornøydgaranti som innebærer at hvis du ikke er fornøyd flyttevasken, kommer vi tilbake og rydder opp, fornøydgarantien gjelder også for de nye leietakerne.

Vi setter høyt opp på listen vår at vi skal bruke miljøvennlige vaskemidler. Vi synes det er viktig å tenke på miljøet, og med det sagt bruker vi alltid miljøvennlige vaskemidler.

Vi tilbyr både flyttehjelp og flyttevask i Lillestrøm til en lav pris. Vi ønsker at dere tar et steg tilbake etter at dere har pakket ned tingene deres, og tar en kaffe, så ordner vi både selve flyttingen. Etter at vi er klare med at flytte alt til den nye boligen kommer vi og vasker den gamle boligen.

Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig prat! Vi synes også at det alltid er hyggelig når noen ringer. Hvis det er noe dere lurer på kan du nå oss både på mail og telefon!

Garanti er alltid inkludert i flyttevasken. Dette sikrer deg en godt utført utvask.

Renport har en meget god pris for flyttevask i Oslo. Hvis du finner en billigere pris så matcher vi den.​

Vi står klare for å hjelpe deg med flyttevasken!